Ваше е само да АПЛИЦИРАТЕ: Се нудат ДНЕВНИЦИ до 150 ЕВРА, не треба да знаете СТРАНСКИ ЈАЗИК!

Ваше е само да АПЛИЦИРАТЕ: Се нудат ДНЕВНИЦИ до 150 ЕВРА, не треба да знаете СТРАНСКИ ЈАЗИК!

Објавени се огласи за повеќе работни позиции, за кои не е потребно работно искуство, не се бара некој вид посебно образование или квалификации, ниту пак има потреба да имате пасош на некоја европска држава.

На еден оглас на Фејсбук, се бараат повеќе работници за различни позиции во Германија, ЕУ.

Достава на пратки со Б категорија, со саатнина од 13.99€ на час, со дополнителне бонус иобезбедена хранарина. Работно време е од 8 до 9 часа дневно, 5 дена во неделата, со можност за договор со работодавецот да се работи и сабота, недела или неработен ден.

Се бараат работници за во маркет, со саатнина од 12.80€ за час, плус хранарина. Работно време е 8 часа дневно, 6 дена во неделата.

Се бараат работници за работа во кујна или на каса во МекДоналдс или Кинг Бургер, со саатнина од 12.60€ на час, со обезбедена хранарина. Работно време за овие позици е 8 часа дневно, 6 дена во неделата

Се нуди и работа во ресторан како готвач/ка, за 14.40€ на част, со обезбедена храна. Салатер/ка се плаќа 13.30€ на час, плус храна. Пица Мајстор/ка за 14.20€ на час, со обезбедена.

Како поатрактивни огласи, се бараат заварувачи и бравари за плата од 15.50€ до 16.50€ на час, со работно време од 8 до 9 часа дневно, 5 дена во неделата, со договор со работодавецот може да се работи и сабота, недела и неработен ден.

Огласувачот бара и мајстори и помошници во Авто Сервис. Мајстор заработува 16.20€ на час, додека помошникот 14.00€ на час. Работно време е 8 часа дневно, 6 дена во неделата.

Огласувачот вели, дека за сите работини места обезбедено е сместување комплетирање на целосна документација, пријавување во здравство, пријавување во општина, вадење сметка во банка, целосна поддршка.

Во огласот се вели дека со секоја од фирмите со кои соработуваат веќе работат апликанти од Македонија, па познавање на странски јазик не е задолжително, бидејки обуките се прават со наши апликанти кои се веќе во Германија.

Услов за пријавување е македонски пасош со доволна важност, нема посебни услови за работно искуство или образование.

Повеќе детали за огласите на следниот линк: https://www.facebook.com/groups/1713901755474304/permalink/2144168229114319/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *