ПРИВЛЕЧЕТЕ БОГАТСТВО ВО ВАШИОТ ДОМ: Ставете ја ОВАА работа на 2 МЕСТА во куќата и ПАРИТЕ ЌЕ СЕ ДОЈДАТ САМИ

ПРИВЛЕЧЕТЕ БОГАТСТВО ВО ВАШИОТ ДОМ: Ставете ја ОВАА работа на 2 МЕСТА во куќата и ПАРИТЕ ЌЕ СЕ ДОЈДАТ САМИ

Според Фенг Шуи , во домот треба да владее ред и да не се натрупуваат аглите и да се собираат непотребни работи. Со тоа треба да направите простор за нови и убави работи во вашиот живот. А една од најважните работи секако се парите .

Секако, за да имате доволно пари, треба да работите, да се трудите и да напредувате. Сепак, една стара кинеска уметност ви покажува како да привлечете пари во куќата, а со тоа и позитивна енергија.

Еве еден трик за кој се верува дека привлекува пари и изобилство во вашиот живот и дом.
Ти треба:

  • 2 раце ориз
  • 6 зрна црн пипер
  • 2 стаклени шишиња кои ќе ги затворите

Многу е едноставно, само ставете ги овие состојки во стаклени садови кои претходно сте ги измиле. Распоредете низ дома и по неколку дена сменете го оризот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *