СТАВЕТЕ КАФЕ ВО МАШИНАТА ЗА ПЕРЕЊЕ НАМЕСТО ПРАШОК: Ќе се случи вистинско ЧУДО, пробајте го СЕГА

СТАВЕТЕ КАФЕ ВО МАШИНАТА ЗА ПЕРЕЊЕ НАМЕСТО ПРАШОК: Ќе се случи вистинско ЧУДО, пробајте го СЕГА

Истурете го кафето во диспензерот за прав
Истурете го прашокот во диспензерот, а потоа додадете го кафето во соседната комора. На овој начин црните алишта ќе ја задржат својата боја. Црниот чај исто така ќе делува добро наместо кафето.

Додадете аспирин во алиштата
Аспиринот ќе делува како ефикасно избелувач. Додадете ја искршената таблета во прашокот и готова е!

Во случај на постојани жолти дамки, добро е алиштата да ги натопите во вода и аспирин пред да ги измиете во машина за перење.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *