НИКОГАШ НЕ ПОДАРУВАЈТЕ ЧАСОВНИК НА САКАНА ЛИЧНОСТ: Објаснето е зошто!

НИКОГАШ НЕ ПОДАРУВАЈТЕ ЧАСОВНИК НА САКАНА ЛИЧНОСТ: Објаснето е зошто!

Верувањата велат дека никогаш не треба да подаруваме рачен часовник на саканата личност.

Иако ви се чини дека тоа би можело да биде импресивен подарок кој личноста секогаш ќе го носи со себе, можеби е подобро да се одлучите за нешто друго.

Верувањата велат дека ако девојката му подари часовник на дечко, или тој ѝ подари раскинување. Часовникот го претставува одбројувањето до раскинувањето, а поради ова верување треба да избегнувате да го купувате овој предмет како подарок за саканата личност.

Исто така, се верува дека стрелките на часовникот можат да ја отсечат среќата и љубовта кои постојат во врската и на тој начин да влијаат на разделбата на партнерите.
Се верува дека часовниците привлекуваат зли духови кои предизвикуваат кавги и разделување на партнерите.Ако вашиот партнер навистина сакал часовник, се советува да му дадете пари за да може сам да си купи часовник.

Исто така, се верува дека не треба да се подаруваат стари работи, антиквитети или половни работи бидејќи имаат лоша енергија која се пренесува на оној што го добива подарокот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *