Лила: Тотална планетарна лудница.Толку расплакани мажи на едно место! Плачат сите… Едни од тага, други од среќа!

Лила: Тотална планетарна лудница.Толку расплакани мажи на едно место! Плачат сите… Едни од тага, други од среќа!

Лила: Тотална планетарна лудница.Толку расплакани мажи на едно место! Плачат сите… Едни од тага, други од среќа!

По завршувањето на Мундијалот и победата на Аргентина, нов светски првак, се огласи нашата прекрасна водителка Лила Филиповска.

Таа на својот Фејсбук профил го напиша следново:

Фудбалски првенства и натпревари треба да има многу почесто. Па толку радост, еуфорија и среќа ништо друго на светот не предизвикува.

Тотална планетарна лудница. И толку расплакани мажи на едно место !!!

Плачат сите… едни од тага други од среќа …во секој случај најважно е што фудбалот дефинитивно ги усреќува луѓето без разлика на нација , вера , боја на кожа…. Да живее фудбалот и честитки за новиот светски првак Аргентина !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *