СО ОВА ПОПРСКАЈТЕ ЈА ЧЕТКАТА ОД ТОАЛЕТОТ И ГЛЕДАЈТЕ ГО ЧУДОТО: Ова ќе го повторувате одново и одново

Чистењето и чистењето на куќата е една од најтешките работи.

Домаќинките секојдневно се борат со отстранување на бактериите и нечистотијата.
Најтешко е да се поправат тоалетната школка и тоалетната четка.

Тоалетната четка е почва за бактерии . По чистењето на тоалетната школка, четката треба да се испрска со средство за дезинфекција (на пр алкохол ).

Потоа оставете го да се исуши под даската околу 15 минути. После тоа, исплакнете ја четката со топла вода и оставете ја повторно да се исуши под даската.
Тоалетна хартија, тоалет, тоалетна школка, мал тоалет, голем тоалет, бања, тоалет

Не заборавајте дека сите ваши напори ќе бидат потрошени ако веднаш ја вратите четката во држачот. Треба да го исчистите со алкохол, да го оставите 10 минути, а потоа да го измиете со топла вода. На крајот, избришете го со хартија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *