БЕЗ ПРОБЛЕМ ЈА ОДСТРАНИ ЦЕЛАТА КОСА И ПРАШИНА ОД ТЕПИХОТ! За овој трик не ви треба правосмукалка

Мислев дека мојот тепих е чист додека не го пробав овој трик.
Софи Хинчлиф на Инстаграм сподели неверојатен трик со кој воодушеви многу домаќинки кои имаат проблеми со чистењето теписи .

Таа покажа дека тепихот може да се исчисти со гумена машина за миење прозорци.
Софи нежно ја помести гумата по површината на тепихот, отстранувајќи ја прашината и влакната од неа. Многумина го копираа нејзиниот потег, па беа воодушевени од резултатите.
Мислев дека мојот тепих е чист додека не го пробав овој трик. Вечерва на овој начин ќе ги исчистам сите теписи во куќата“, гласи еден коментар.

Многу домаќинки напишаа дека бришачот на прозори отсега ќе им биде најголемиот партнер во чистењето на теписите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *