СИ ГО СНИМАЛА БЕБЕТО НА УЛТРАЗВУК И НЕ МОЖЕШЕ ДА ПОВЕРУВА ШТО ВИДЕ: Кога се породи следеше уште поголем ШОК

СИ ГО СНИМАЛА БЕБЕТО НА УЛТРАЗВУК И НЕ МОЖЕШЕ ДА ПОВЕРУВА ШТО ВИДЕ: Кога се породи следеше уште поголем ШОК

За многу мајки, ултразвукот е возбудлив поглед на животот на бебето во утробата. Лекарите „уловиле“ бебиња како маваат, цицаат палец или си играат за време на ултразвучните прегледи. Токму сликата која го спореди ултразвукот со вистинска фотографија од бебето објавена на Редит ги воодушеви сите читатели.

Мајката од Јужна Каролина, Сара Келехер Степлинг, на почетокот не сакала да направи 4Д ултразвук, но нејзината мајка и баба и зборувале за да можат да добијат слики од малиот Мајкл, кој во тоа време сè уште бил бебе во утробата.

Кога отишла на ултразвук, била воодушевена кога го видела прекрасното лице на своето момче и начинот на кој тој спиел. Велат дека бебињата кои вака спијат се задоволни, среќни и негувани. Рацете над глава и без грижа во светот. Тогашната бремена Сара била воодушевена од ултразвукот и пресреќна што на бебето и е толку удобно во стомакот.

Степлинг направи ултразвук во 38-та недела, а набргу откако го роди бебето Мајкл. А неговата омилена поза за спиење е истата поза во која спие во стомакот на мајка си.

Погледнете ја прекрасната фотографија која оваа мајка ја сподели на Редит.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *