Ставете посолен ЛИМОН покрај креветот пред спиење – Нема да верувате какво дејство има

Ставете посолен ЛИМОН покрај креветот пред спиење – Нема да верувате какво дејство има

Се што треба да направите е да пресечете еден лимон на четири дела да го ставите во чинија и да го посолите па да го поставите веднаш до вашиот кревет. Ова треба да го повторувате секоја вечер – резултатот е неверојатен.

Еве што се случува:
Ова комбинација го олеснува дишењето, посебно за луѓето кои патат од асма, алергија или се настинати.

  • Крвниот притисок се нормализира
  • Лимонот ги одбива инсектите, меѓу кои и комарците
  • Нема засипнат глас наутро
  • Мислите наутро се побистри
  • Ќе се разбудите побрзо без кафе
  • Просторијата мириса свежо

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *