СТАВЕТЕ ГО ОВА НА НОЖОТ КОГА СЕЧЕТЕ Кромид и НЕМА ДА ПЛАЧЕТЕ: Трикот е стар со децении, ДЕЛУВА 100%

СТАВЕТЕ ГО ОВА НА НОЖОТ КОГА СЕЧЕТЕ Кромид и НЕМА ДА ПЛАЧЕТЕ: Трикот е стар со децении, ДЕЛУВА 100%

Ако сте почувствителни, добро ќе плачете додека сецкате само еден кромид што ви е потребен за ручек. Но, дали знаевте дека постојат начини да се сече кромид без солзи?

Едно решение е да ги испрскате даската за сечење и ножот со сок од лимон.

Друг начин е да го ставите кромидот во замрзнувач 15 минути пред да планирате да го исечете, а третиот е да го исчистите кромидот и да го потопите во вода 15 минути.

Сепак, најдобро решение би било да побарате некој друг да ви го исече кромидот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *