ВЕДНАШ СОБЛЕЧЕТЕ ГИ ЧОРАПИТЕ И ПОГЛЕДНЕТЕ: Ако вашиот ВТОР прст е подолг од сите други, НЕ Е БАДИЈАЛА!

ВЕДНАШ СОБЛЕЧЕТЕ ГИ ЧОРАПИТЕ И ПОГЛЕДНЕТЕ: Ако вашиот ВТОР прст е подолг од сите други, НЕ Е БАДИЈАЛА!

Секој од нас е уникатен и секој од нас се истакнува на свој начин. Како и секој друг дел од телото, стапалото има некои карактеристични линии.Најчесто тоа се подигнат или спуштен рис, или различни и кратки прсти.

Еве што кажуваат вашите прсти за вас и вашето здравје.

Голем палец
Ако имате голем палец, тоа значи дека сте среќна и талентирана личност. Вие сте паметни, креативни и длабоко мислител.

Има еден несакан ефект, а тоа е дека ви е тешко да се фокусирате на една работа, бидејќи вашата креативност избрзува.

Втор прст
Вториот прст на десната нога покажува што сакате од животот. Просторот помеѓу вториот и третиот прст значи дека сте емотивна личност и се трудите да ги држите емоциите подалеку.
Колку подолг е вториот прст, толку се подобри вашите лидерски способности. Помал втор прст значи дека сте трпеливи во животот.

Среден прст
Ако вашиот трет прст е поголем од другите прсти, тоа значи дека сте полни со континуирана енергија и многу снаодливи на работа. Го сакате совршенството во работата и сè што правите, правете го на најдобар начин.

Помалиот среден прст значи дека знаете како да уживате во животот. Не се лутите лесно и знаете како да се опуштите.

Четврти прст
Долгиот четврти прст значи дека вашето семејство е најважното нешто во вашиот живот. Негувате работи и врски и сте одличен слушател.
Малиот четврти прст значи дека семејството не е нешто на што се фокусирате толку многу и вашиот фокус е на други работи во животот.

Мал прст
Ако малиот прст ви е долг, тоа значи дека сè уште сте дете во душа и одбивате одговорност во животот. Брзо ви здосадува и имате немирен дух.
Ако можете да се движите и да го раздвојувате прстот од другите, тогаш сте авантуристи.

Ако не можете, тогаш сакате се да правите рутински, лојални сте на луѓето што ги сакате и тоа го очекувате за возврат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *