Што ако МРАВКИ го нападнат вашиот дом? ЛЕК на кој никогаш не би помислиле, го пробавме и НЕ НИ СЕ ВЕРУВАШЕ!

Што ако МРАВКИ го нападнат вашиот дом? ЛЕК на кој никогаш не би помислиле, го пробавме и НЕ НИ СЕ ВЕРУВАШЕ!

Доколку избегнувате скапи и штетни комерцијални средства за заштита од инсекти, љубителите на популарната „кралица за чистење“ г. Hinch имајте решение кое ќе ве чини околу сто денари.

“Пудра во прав е едно од моите омилени откритија! Навистина функционира!” напиша еден член на оваа популарна група. Објаснила и дека неколку години го посипувала околу местото каде што влегуваат мравките во станот, а сега веќе неколку години е тивка. „Секој талк може да се користи“, додаде еден корисник.

Трет сподели: „Посипувам талк околу влезната врата и делува! А за да се спречи доаѓањето на мравките подолго време, корисниците велат дека со прашокот посипуваат прагови и прозорски прагови. „Откако го правам тоа, немам проблеми со мравките! коментираше друго лице, според Мирор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *