Руски психолог предупредува: Шест јасни знаци дека вашиот сопруг НЕ ВЕ САКА!

Руски психолог предупредува: Шест јасни знаци дека вашиот сопруг НЕ ВЕ САКА!
Препознајте ги навреме сигналите дека работите не функционираат како што треба. Ѓаволот се крие во деталите, а тоа никаде не е поизразено отколку кога станува збор за бракот , или поточно неговиот пад.Лесно е да се биде генерал по битка, но понекогаш е тешко навреме да се забележат знаци дека работите одат надолу.
Познатиот руски психолог Ана Кирјанова издвојува шест очигледни сигнали дека вашиот сопруг не ве сака.

Не те сака ако: не те прегрнува спонтано, не ти зборува за ситници, не ти се јавува да види како си среде работен ден…Не те сака ако: не можеш да сметаш на неговата помош. Кога треба да се грижиш за него како да е петгодишно дете, а не 45-годишен маж .

Не те сака: кога те исмева. Кога тој не ве забележува,или вашата напорна работа. Кога ќе ти каже дека јадеш многу или дека не може да ја јаде твојата храна затоа што не е како што бил навикнат.

Не му се допаѓаш кога постојано се меша во тоа што го правиш, кога ти вели дека зборуваш глупости.
Не те сака кога ти вели: ти си крива. Не те сака кога ништо не го одобрува тоа што го правиш или кажуваш.

Ако вашиот сопруг не ве сака, со текот на времето можете да станете грди, скршени, срамежливи, несмасни – затоа што на жената ѝ недостига љубов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *