ПАЗЕТЕ СЕ ОД ОВИЕ 3 ДАТУМИ ВО ДЕКЕМВРИ: ЌЕ СЕ СЛУЧАТ ЛОШИ РАБОТИ И ОВОЈ ДЕН ЌЕ БИДЕ НАЈЛОШ

ПАЗЕТЕ СЕ ОД ОВИЕ 3 ДАТУМИ ВО ДЕКЕМВРИ: ЌЕ СЕ СЛУЧАТ ЛОШИ РАБОТИ И ОВОЈ ДЕН ЌЕ БИДЕ НАЈЛОШ

Според астролозите , во последниот месец од оваа година, четири предизвикувачки датуми за секој знак од Зодијакот ќе дојдат до израз. Во тие денови посебно внимание треба да се посвети на пристапот кон проблемите, луѓето и изнаоѓањето добри решенија. Исто така, треба да бидете особено внимателни со вашите реакции на други луѓе и ситуации.

Четири незгодни состаноци во декември
6 декември – Меркур влегува во знакот Јарец
Меркур во Јарец ги мотивира луѓето на тајност. Затоа, од тој датум до крајот на годината, можете да очекувате помала продуктивност на работа.
Покрај тоа, елементот Земја ќе има лошо влијание врз протокот на информации, па затоа внимавајте на озборувања и гласини во тој период, особено на 6 декември.

10 декември – Венера влегува во знакот Јарец
По Меркур и Венера влегува во знакот Јарец поради што многумина ќе се чувствуваат полошо, а деновите до крајот на годината ќе изгледаат некако потешки.
Бидете особено внимателни на самиот 10-ти декември, бидејќи ќе биде одбележан со поизразена алчност на луѓе, себичност и некаков немир кој ќе го замени претходното чувство на смиреност.

21 декември – зимска краткоденица
Зимската краткоденица со себе ќе донесе одредена нервоза. Сонцето ќе и отстапи доминација на Месечината, а Месечината што опаѓа ќе биде во знакот на Стрелец тој ден.
Таквата положба многу негативно влијае на енергијата на Месечината, па денот ќе биде непредвидлив и тежок. Многу луѓе може да се однесуваат агресивно и со недоверба.
29 декември – најопасниот ден во месецот
Тој ден ќе одбележи два важни настани одеднаш.

Првиот е почеток на ретроградното движење на Меркур, кој веќе е во неповолна положба на Јарецот, па може да има повеќе проблеми од вообичаено.

Затоа, внимавајте како разговарате со непознати и не кажувајте никому што планирате во 2023 година.Друг важен настан е тоа што на 29 декември Меркур и Венера ќе бидат во врска еден со друг. Во овој период треба да се воздржите од каква било агресија и бескрајно размислување за минатото.

На тој ден луѓето можат да станат поодмаздољубиви, негативни и непредвидливи. Затоа, подобро е да бидете внимателни и да се воздржите од конфронтација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *