ТАЖНА ВЕСТ: Почина доктор Јовица Угриновски

Почина д-р Јовица Угриновски.

Најблиските се простија од својот ментор, професор, колега и на Инстаграм профилот на НЕУРОМЕДИКА напишаа:

„Со огромна жалост сакаме да ве известиме дека утрово на 77-годишна возраст по тешко боледување почина нашиот ценет и почитуван

Проф. Д-р Јовица Угриновски беше основач и претседател на Управниот одбор на “НЕУРОМЕДИКА”.

Менаџерскиот тим и сите вработени изразуваат огромна почит и благодарност за соработката и успесите во работењето.

Вечна му слава,“ стои во Инстаграм објавата на Неуромедика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *