Секој втор ден си ја полеваше косата со ШИШЕ ПИВО. Кога ќе прочитате зошто, ќе го следите нејзиниот пример!

Секој втор ден си ја полеваше косата со ШИШЕ ПИВО. Кога ќе прочитате зошто, ќе го следите нејзиниот пример!

Оваа жена секој втор пат кога ја измила косата си ја полила со пиво, а косата не само што станала пополна и поздрава, туку била и посјајна.

Можеби тоа ви звучи непривлечно, особено затоа што пивото нема пријатен мирис, но не плашете се, нема да го почувствувате откако ќе го измиете.

По шампонот треба да се користи пиво.

Ова не е единствениот пример кој сведочи за придобивките од пивото за косата, има уште многу примери со образложение дека ферментацијата и состојката во пивото е главниот и одговорен виновник за зачувана и здрава коса.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *