ПОЧУВСТВУВАЛА ТЕШКИ БОЛКИ ВО ГРБОТ: ​​КОГА ОВА ѝ го кажал докторот, НЕ ЗНАЕЛА КАДЕ Е

ПОЧУВСТВУВАЛА ТЕШКИ БОЛКИ ВО ГРБОТ: ​​КОГА ОВА ѝ го кажал докторот, НЕ ЗНАЕЛА КАДЕ Е

Кајла Симпсон, втора студентка на Универзитетот во Индијана, уживала на забава кога ненадејно ја прекинала остра болка во стомакот.

Веднаш била пренесена во итната медицинска помош, уверена дека и пукнало слепото црево, пренесува „Најпост“.
Сепак, се испостави дека таа е во активно породување со бебе кое не ни знае да го носи.

– Отидов во болница мислејќи дека имам апендицитис. Врескав, а лекарите беа околу мене. Тогаш почна да излегува главата на бебето – го раскажува своето искуство оваа млада мајка. Таа вели дека редовно добивала менструации и дека ослабела 13 килограми во месеците кога денеска ја родила својата едногодишна ќерка.

– Да, сите девет месеци од бременоста имав циклус – рече таа и додаде дека таа и таткото на нејзината ќерка, кој денес се занимава со нејзиното воспитување, не користеле заштита при сексуалниот однос .

Иако таа тврди дека имала редовен циклус во текот на сите девет месеци од бременоста, лекарите тврдат дека е физиолошки невозможно жената да мине низ менструација во текот на целата бременост, но дека одреден степен на слабо крварење не е невообичаено.

Секое обилно крварење за време на бременоста се смета за причина за загриженост, па затоа дефинитивно треба да се јавите кај вашиот лекар.

Понатаму, оваа девојка тврди дека наместо да добие стомак во бременоста, таа цело време имала затегнат и рамен стомак.
Нејзините родители биле шокирани кога се случило породувањето, но овој феномен воопшто не е толку необичен.

Една од 2.500 жени оди на породување без да знае дека е бремена.

И покрај тоа што не е свесна за нејзината деликатна состојба, Симпсон вели дека се вратила дома два дена по породувањето со своето „совршено здраво бебе и најдобра пријателка“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *