Оваа молитва ги затвора болестите и несреќите зад 7 брави! (зачувајте ја затоа што помага)

Оваа молитва ги затвора болестите и несреќите зад 7 брави! (зачувајте ја затоа што помага)

Оваа молитва не штити од болести, несреќи и негативно мешање во животот!
Смирете се, земете здив, размислете за себе и за вашите најблиски. Потоа прочитајте ја оваа молитва полека и мирно седум пати. Толку е силен што болестите и несреќите ги затвора зад седум брави.

Замислете дека вашиот дом, вашето семејство и вие сте обвиткани во проѕирен кожурец кој е полн со добра енергија. Колку повистинито го замислувате, толку посилно ќе биде влијанието на оваа молитва.

Затоа што има нешто што не треба да го заборавиме. А тоа е дека Бог и Пресвета Богородица чуваат над нас секоја минута. Но, тие имаат еден совет – да верувате во нив.

Да веруваме во Божествената моќ и во фактот дека ако гледаме и се однесуваме кон светот и универзумот со добро, тој ќе возврати со истото. Чудесната молитва ќе ја најдете под овој текст во форма на текст. Намерно го поставивме. Копирајте го и чувајте го на достапно место за да можете да го читате.

На овој начин ќе можете да го читате секој пат кога ќе почувствувате потреба од Божја помош или ќе се чувствувате на крстопат. Ние веќе го направивме тоа, направете го тоа сами! И не заборавајте да го прекадите просторот околу вас, како и себеси, откако ќе го прочитате.

Господ нека не чува и чува над нас и нашите најблиски! Амин!

„Наметнувам седум вкрстени одбрани на себе, на моето семејство и на мојот дом. Од Светиот Дух; од нашиот Господ; од неговиот син Исус; од Голема Богородица – благочестив живот; од Ангелот мој чувар, постојано ме чува, од зајдисонце до зори ставам крст; од земјата до небото. Крстовите ги затвораат сите влезови од нечистите, нè кријат од злото.

Ќе ставам седум брави на куќата, ќе ја затворам од несреќи, ќе дадам заштитни сили за нашиот мир и удобност. Првата брава е без проблеми; вториот, против беда, сиромаштија и неплодност; третиот – од солзите на горчина; четвртиот – од црни кражби; петтиот – од сиромаштија; шестата брава ќе ги заклучи болестите; седмо – целиот простор е затворен.

Ги соединувам бравите, клучот му го доверувам на Бога. Вишите сили не штитат, неправдата е протерана. Верувам во правда, во добри мисли, ја отворам душата.
Амин.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *