СТАВЕТЕ КАПКА ОД ОВА МАСЛО ВО ​​МАШИНАТА ЗА ПЕРЕЊЕ: Еве што ќе се случи, НЕВЕРОЈАТНО

СТАВЕТЕ КАПКА ОД ОВА МАСЛО ВО ​​МАШИНАТА ЗА ПЕРЕЊЕ: Еве што ќе се случи, НЕВЕРОЈАТНО

Сте пробале разни препарати, но ништо не помага. Сите сакате вашата облека да мириса убаво, но често се случува да бидат тотално различни

Секој ден жените перат алишта, но она што им пречи на повеќето е мирисот после миење. Сте пробале разни препарати, но ништо не помага.

Сите сакате вашата облека да мириса убаво, но често се случува да бидат тотално различни. Едно масло има добар ефект.

Тиктокерот Каролина Меколи од Австралија сподели на интернет совети и трикови со кои алиштата после перењето ќе бидат како нова.

Најголемиот трик е во „тајната состојка“ што ја става во машината – маслото од еукалиптус. Го додава откако ќе употреби оцет наместо омекнувач бидејќи облеката ќе остане посвежа подолго.

Се препорачува програма со ладна вода при перење обоени алишта за да се зачува свежината на бојата.

А, исто така, нејзиниот совет е сепак да ја одделите темната од светлата облека и обратно, како и облеката од различни материјали.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *