ЛУЃЕТО РОДЕНИ НА ОВИЕ 3 ДАТУМИ ИМААТ ГОЛЕМА МОЌ: Дали сте меѓу нив?

ЛУЃЕТО РОДЕНИ НА ОВИЕ 3 ДАТУМИ ИМААТ ГОЛЕМА МОЌ: Дали сте меѓу нив?

Овој број има посебно значење и опишува што носите од минатите животи, како што е вашата личност во овој живот и мисијата што треба да ја постигнете

Според астролозите и нумеролозите, сè за судбината е напишано во денот на раѓање.
Овој број има посебно значење и го опишува она што го носите од минатите животи, како што е вашата личност во овој живот и мисијата што треба да ја постигнете.Според нивните анализи, луѓето родени на 13, 14 и 16 во месецот имаат големо влијание и моќ.

Роден на 13-ти во месецот
Ако сте родени на 13-ти во месецот, енергијата и решителноста се два клучни збора во вашиот живот. Имате способност да постигнете речиси сè што ќе посакате, сè додека ги усогласите вашите понекогаш различни и конфликтни соништа и цели. Работите многу, а можете да бидете уште поуспешни доколку успеете да се концентрирате на посакуваните цели.

Воопшто не сакате да губите и тешко поднесувате порази. Вие сте исто така многу шармантни и силни, но често погрешно разбрани. Кога ќе се најдете во таква ситуација, самодовербата може да ви падне и ќе имате чувство дека светот ви се распаднал. Имате силни лидерски квалитети и упорни сте во постигнувањето на сè што ќе ви нареди. За вас нема пречки. Предодредени сте за големи нешта во животот.

Партнерот може да се потпре на вас во секое време. Сакате се да биде совршено и добар организатор сте. На почетокот сте многу повлечени, а подоцна се ослободувате од сите стеги во односите со другите. Креативни сте и често го губите фокусот порано во животот, а како што растете, станувате подобро организирани, подисциплинирани и повредни.

Треба да разберете дека љубовта нема врска со физика и логика. Избегнувајте расправии и конфликти бидејќи тоа е единствениот начин да го пронајдете сопствениот мир. Понекогаш заборавате на потрагата по совршенство, ситноста и точноста што ги барате од другите. Избегнувајте изолација и повлекување. Бидејќи сакате да организирате други луѓе, некои луѓе понекогаш мислат дека сте диктаторски. Би било добро ако повеќе ги изразувавте своите чувства.

Роден на 14-ти во месецот
Во вашиот живот работите лесно се менуваат, па затоа можете да бидете на врвот еден ден, а следниот ден да бидете надолу. Овој проток на енергија е она што ве дефинира. Работите стануваат магични за вас кога патувате затоа што сте родени да патувате. Вие сте талентирани, но сте особено надарени во комуникацијата . Отворени сте и заинтересирани за нови идеи и филозофии, вашиот мозок работи доста брзо, но прилично лесно ви се досадува. Мора да внимавате да не преминете на други работи пред да ги завршите започнатите бидејќи понекогаш сте премногу нетрпеливи.

На прв поглед сте несериозни и сè сфаќате како забава. Се стремите кон високи цели кои ги постигнувате, но често не сте толку среќни во приватниот живот. Од секоја ситуација, дури и од најтешката, лесно наоѓате излез. Опкружени сте со оние со остар ум и богато животно искуство . Сакате да се дружите со поединци од кои можете да научите нешто.

Се соочувате со иднината. Сè што е ново и необично ве привлекува. Потребна ви е многу слобода, сакате авантура и постојано барате нови хоризонти. На вашиот партнер можеби нема да му се допадне вашата склоност кон забава. Бидете свесни дека имате голема моќ и дека сте родени со можност да го промените целиот свет. Имате одлична можност да постигнете неверојатни значајни достигнувања. Вашата логика и имагинација се развиени.

Изберете работа која бара движење, покажувајќи некоја уникатна, револуционерна идеја, каде што има предизвик и конкуренција и каде што треба да го надминете стравот. Бидете внимателни со пороците . Исто така, можете да очекувате многу конфликти во животот, преземање ризици, финансиски загуби, проблеми со партнерите… За да го спречите тоа, застанете понекогаш, почекајте, исполнувајте го ветувањето и бидете повнимателни во се што правите.

Роден на 16-ти во месецот
Веројатно уште на рана возраст сте имале чувство дека не припаѓате на овој свет. Тоа е затоа што вашата задача е да создадете нов или ви е даден знак да истражувате други светови. Целиот ваш живот е моќна порака. Вие сте родени за големи работи. Повеќето луѓе родени на 16-ти знаат дека сè се случува со причина. Родени сте со мудрост, имате интелигентен ум и веројатно ја доведувате во прашање вистината во сите работи.

Можеби ве привлекуваат научни или технолошки потфати, но имате и силна духовна страна. Мистериозни сте и мистични затоа што барате подлабока врска со духовните сфери. Вие живеете повеќе за духовни вистини, метафизика и филозофија отколку за опипливи факти од животот.

Во душата сте перфекционист и многу се вознемирувате ако не ги исполнувате високите стандарди. Ги импресионирате другите со вашите ставови. Размислете за кариери како терапевт, психолог, учител или мотивациски говорник.

Скептични и често недоверливи кон другите, но на подлабоко ниво, само сакате да си ги докажете работите. Прилагодливоста не е вашата силна страна. Сакате среќна љубовна врска, но често не сте во можност да ги покажете чувствата и поради тоа понекогаш непотребно страдате, пишува Атма.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *