ПРИРОДЕН ЛЕК ЗА ГЛАВОБОЛКА, ПОЕФИКАСЕН ОД ЛЕКОВИ: Само додадете малку сок од лимон во ОВОЈ пијалок и ќе исчезне!

ПРИРОДЕН ЛЕК ЗА ГЛАВОБОЛКА, ПОЕФИКАСЕН ОД ЛЕКОВИ: Само додадете малку сок од лимон во ОВОЈ пијалок и ќе исчезне!

Главоболките се јавуваат често, но понекогаш е тешко да се знаат вистинските причини. Во зависност од тоа како и колку се појавува, може да биде сериозен здравствен проблем.

Ако главоболката се појави рано наутро, дефинитивно треба да ја провери лекар бидејќи може да укажува на тумор на мозокот, апнеја, многу висок крвен притисок.

Исто така, треба да се консултира лекар ако се појават промени во видот, варењето или расположението заедно со главоболката , и ако има напнатост во вратот или раздразливост или ако болката се појави по удар во главата.

Во време на неподносливи главоболки, многу луѓе посегнуваат по апчиња. Но, лесно можете да се ослободите од главоболките без нив.

Само земете лимон, исцедете го во утринското кафе и испијте го. Направете го ова секогаш кога ќе почувствувате дека доаѓа главоболка. Вашето страдање ќе заврши.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *