СТАВЕТЕ ГИ АЛИШТАТА ПРЕД ПЕРЕЊЕ ВО ОВА:Тоа што ќе се СЛУЧИ ќе ве натера да го правите СЕКОГАШ

СТАВЕТЕ ГИ АЛИШТАТА ПРЕД ПЕРЕЊЕ ВО ОВА:Тоа што ќе се СЛУЧИ ќе ве натера да го правите СЕКОГАШ

Не секој знае дека овој зачин има големо влијание што не може да се користи во кујната

Перењето алишта е голем проблем за жените доколку се случи после перењето облеката да ја нема бојата или мирисот каков што очекувале.

Важно е да запомните неколку совети за да не се грижите повеќе за тоа.
Ова сигурно ќе ви помогне.

Не секој знае дека овој зачин има големо влијание што не може да се користи во кујната.
Тоа не е ловоров лист .

Не секој знае, но шеќерот , освен неговиот сладок вкус и високата калориска вредност, има и неколку други предности. Три лажици се доволни за да се види разликата. Што е тоа?

Па, шеќерот делува како освежувач на бојата. Едноставно натопете ја облеката во раствор од шеќерна вода и почекајте неколку часа. После тоа, се мие како и обично.

Овој метод го спречува избледувањето на ткаенините и ја подобрува нивната природна боја. Ова значи дека ќе работи добро за бела, црна или обоена облека. Универзалноста е нејзината несомнена предност.

Ако немате толку време или желба да си играте со натопена облека , можете да го направите тоа побрзо. Само ставете го шеќерот во машината за перење, во преградата за детергент или директно во барабанот .

Ова е доволно за да се продолжи убавиот изглед на облеката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *