ЖЕНА ОТИДЕ ВО ЦРКВАТА КОЈА ЈА ВИДЕЛА ВО СОН, И ТАМУ СЕ СЛУЧИ ЧУДО: Занемела кога видела кој ја чека

ЖЕНА ОТИДЕ ВО ЦРКВАТА КОЈА ЈА ВИДЕЛА ВО СОН, И ТАМУ СЕ СЛУЧИ ЧУДО: Занемела кога видела кој ја чека

Можеби имам шесто сетило или можеби во мене работела вештерка – изјавила таа.

Една Велшанка која „падна во смрт“ грижејќи се за својата изгубена мачка вели дека повторно ја нашла откако на сон видела каде е заробена.

Ники Меринг-Томас (50) признала дека е малку чудно што во напуштена црква пронашла мачка по име Инка, исто како што претходно се „појавила“ во четири часот наутро.

Таа вели дека миленичето било изгубено четири дена, но дека слушнала мјаукање од зад прозорецот на затворената црква , штом отишла таму, пишува Дејли Стар.

– Да го немав тој сон, немаше ни да помислам да одам во црква. Никогаш не би ја слушнал од патот и никогаш нема да може да побегне без нечија помош. Можеби имам шесто сетило или можеби во мене работела вештерка – изјавила таа.

Жената додала дека нејзините колеги на работа биле зачудени кога им кажала и едноставно не можеле да поверуваат.

Како што вели, прво ја слушнала Инка, а потоа ја повикала по име. Ники потоа успеала да го провлече миленичето низ малиот отвор на скршениот прозорец. Подоцна ја почестила мачката со обилен оброк.

– Беше вистинска промисла што видов дека е во таа црква. Потоа малку заплакав поради тоа. Беше навистина, навистина чудно – призна оваа мајка на две деца .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *