ОВИЕ ДВА ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ ЌЕ СЕ ОБОГАТАТ ВО НОЕМВРИ:ГИ ОЧЕКУВА ИЗОБИЛСТВО И МНОГУ ПАРИ

ОВИЕ ДВА ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ ЌЕ СЕ ОБОГАТАТ ВО НОЕМВРИ:ГИ ОЧЕКУВА ИЗОБИЛСТВО И МНОГУ ПАРИ

Ги очекува напредок во кариерата, изобилство и богатство – дознајте кои 2 хороскопски знаци ќе имаат најмногу среќа со пари во ноември 2022 година!

Месечниот хороскоп покажува дека ноември ќе биде месец на просперитет и напредок, но некои хороскопски знаци ќе мора да работат повеќе и да бидат поактивни од другите. Од најважните планети кои некако влијаат на финансискиот сектор, се издвојуваат Марс, Венера и Меркур.

Марс ќе биде ретрограден цел месец и ќе има негативно влијание врз повеќето знаци на почетокот на ноември. Меркур ќе биде силен во втората половина од месецот кога ќе влезе во Стрелец, додека Венера ќе биде силна до 16 ноември додека е во Шкорпија. Излегува дека најуспешни во финансискиот сектор ќе бидат оние за кои Меркур е силен, а Марс слаб.

Бик
Марс негативно ќе влијае на мотивацијата на Биковите и нивната желба да бидат активни во финансискиот сектор воопшто. Оваа планета ќе ги поттикне да бидат малку повеќе алчни и штедливи, но Венера лесно ќе ја надомести негативноста на Марс во првата половина од месецот. Биковите до 16 ноември ќе мора да работат претпазливо и максимално одговорно. Ова ќе помогне да се одржи и зголеми богатството. По 16 години, важно е да ги покажете своите вештини и најдобри квалитети.

Втората половина од месецот ќе биде поволна за Биковите, бидејќи Меркур веднаш ќе ја замени ослабената Венера. Овој пат ќе биде идеален за скапи набавки, одговорна и несебична работа, водење и отворање бизнис. Повеќето деловни зделки ќе бидат успешно спроведени, давајќи им можност на Бикот да стане поуспешен.

Јарец
На Јарците може да им биде тешко на почетокот на месецот, поради фактот што нивниот главен покровител Марс ќе изгуби позитивна енергија, одејќи ретроградно. Венера ќе помогне да се спаси од загубите, а во втората половина на месецот ќе биде поврзан Меркур, што прилично позитивно влијае на Јарецот.

Во ноември, Јарците можат да очекуваат емотивни промени и напредок, но генерално, периодот ќе биде доста поволен за изобилство и богатство. Јарците ќе успеат да најдат излез од тешките ситуации и да го постигнат она за што сонуваат во животот, особено ако морале напорно да работат минатиот месец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *