По две години врска со партнерот, од идната свекрва добила листа со правила на однесување: Тоа што го прочитала ја шокирало

По две години врска со партнерот, од идната свекрва добила листа со правила на однесување: Тоа што го прочитала ја шокирало
По објавувањето на оваа листа, многумина ја советуваа оваа девојка веднаш да го напушти партнерот

Дека совршената врска може да се претвори во пекол поради свекрвата, оваа девојка го доживеала на своја кожа и научила како изгледа кога се забавувате со „синот на мама“. Поточно, како изгледа кога мајката на вашето момче одлучи да се вклучи во вашата врска.

Имено, по 2 години излегување со нејзиното момче кое помислила дека е идеален, од својата идна свекрва добила список со правила на однесување. Она што го прочитала ја оставила во шок, па сето тоа го сподели со своите следбеници на социјалната мрежа Тик Ток.
Еве што беше напишано таму:

1. Тој не е твој личен банкомат.
2. Ако дојдеш во мојата куќа облечена како егзотична танчерка, ќе те истерам
3. Ако видам неколку секси пораки во неговиот телефон, ќе те избркам.
4. Сфати дека ако не ми се допаѓаш, повторно ќе те избркам.

5. Разбери дека можам да те избркам.
6. Тој е мамин син. Ако немаш прстен на рака, твоето мислење не е важно.
7. Ти не си негов командант и не е твое да го менуваш. Прифати го каков што е или погледни го петтото правило.
8. Тој е џентлмен. Јас го научив на тоа. Подобро да се однесуваш како дама за да го заслужиш
9. Знам како можам да избегам од затвор.
10. Ако успееш некако да ги избегнеш овие правила и да завршиш со прстен на твојата рака, знај дека ќе бидам нешто полошо од мајката на твојот дечко, ќе бидам твоја свекрва.

По објавувањето на оваа листа, многумина ја советуваа оваа девојка веднаш да го напушти партнерот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *