АСТРОЛОЗИТЕ ТВРДАТ-ОВИЕ 3 ЗНАЦИ СЕ РОДЕНИ ПОД СРЕЌНА ЅВЕЗДА: Ги чека голема среќа, ПАРИЧНИЦИТЕ ЌЕ ИМ БИДАТ ПОЛНИ ДО ВРВ

Се чини дека три знаци ги следи среќата повеќе од другите. Тие сами си ја создаваат среќата. Не чекаат работите да им се случат. Си ги земаат животите во свои раце.
Еве ги знаците:

ЛАВ
Изгледа дека среќата ги следи и не мора да се трудат за тоа. Не е се како што изгледа! Лавот не го чека тоа што го сака, тој се труди да го добие што е можно поскоро. Не ги обвинувајте другите луѓе за вашите неуспеси. Свесен е дека сам си ја кова среќата и несреќата.

ОВЕН
А Овенот не е од оние кои веруваат дека среќата сама по себе тропа на вратата. Вложува максимум за да ги постигне своите цели и затоа успева.

ВОДОЛИЈА
Водолијата ги слуша пораките што ги испраќа универзумот и ги следи. Дури и ако ова тргне наопаку, таа има резервен план. Затоа не и недостига среќа во животот!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *