8 пораки кои ги чувствуваме како топли прегратки

8 пораки кои ги чувствуваме како топли прегратки.

1.Среќен/а сум да те ислушам ако ти се зборува„
2.Ми го разубави денот вака што те видов“
3.Благодарам што ми веруваш доволно за да ми го кажеш ова. Сигурно не беше лесно да зборуваш за оваа тема“
4.Само сакам да знаеш дека мислам на тебе“
5.Кажи ми кога ќе дојдеш дома“
6.Сакам да знаеш дека сум тука за тебе“

7.Не е твоја вина, се надевам дека знаеш“
8.Ми недостигаш. Се надевам дека си добро“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *