НИТУ ЕДНА ПАМЕТНА ЖЕНА НЕ БИ ГИ НАПРАВИЛА: 5 работи кои никогаш не треба да ги правите за маж, дури и ако сте луди!

НИТУ ЕДНА ПАМЕТНА ЖЕНА НЕ БИ ГИ НАПРАВИЛА: 5 работи кои никогаш не треба да ги правите за маж, дури и ако сте луди!
Колку и да го сакате мажот со кој сте, некои работи се едноставно неприфатливи. Паметната жена никогаш нема да ги направи овие 5 работи за својот партнер:

1. Да помaга финансиски
Секоја жена која финансирала маж горко зажалила. Бидете поддржувачки кога ви е тешко, но никогаш не се согласувајте да бидете тој што ќе го поддржи.

2. Купување скапи подароци
Никогаш не му ја покажувајте својата љубов со скапи подароци. Не се обидувајте да го импресионирате со тоа што ќе потрошите огромна сума пари на него, особено не на почетокот на трката. Ова ќе ја одведе вашата врска во погрешна насока. Парите никогаш не треба да бидат мерило за љубовта.

3. Промена на вашиот изглед само затоа што тој тоа го сака
Речиси е природно жените да го менуваат својот изглед според тоа што им се допаѓа на нивниот партнер. Ајде да се соочиме со тоа, нема ништо лошо во тоа да потрошите малку дополнително време за да ја средите косата пред состанок.

Тоа е можност да ја истакнете вашата природна убавина и да ја зголемите вашата самодоверба. Сепак, треба да бидете подеднакво самоуверени кога ќе се појавите пред него во маица и фармерки како и кога ќе се појавите во тој фустан што му се допаѓа. Биди ти, биди свој.
Никогаш не го менувајте својот изглед само за доброто на мажот, дури и ако го сакате најмногу на светот. Ако тој ве притиска да се облечете како што сака, да ја носите фризурата што ја сака или да го промените вашето тело на кој било начин, тој не вреди за вашето време.

4. Откажување од вашите соништа
Ако сте во врска не значи дека треба да се откажете од вашите соништа само затоа што соништата на вашиот партнер не се совпаѓаат со вашите. Напротив! Вистинскиот маж ќе ве поддржи во сите ваши намери.

5. Измислување изговори за него
Кога ќе погреши, понекогаш сигурно има добар изговор, но не е на вас да му надоместите. На овој начин се залажувате и во суштина го поддржувате неговото недолично однесување во некои ситуации. Кога е потребно, слободно удирајте тупаница на масата… Се разбира, мислиме фигуративно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *