Со оваа амајлија од камена сол ќе ја избркате секоја лоша енергија

Со оваа амајлија од камена сол ќе ја избркате секоја лоша енергија.

Солта не само што е високо ценета при ладењето и е една од највредните состојки, туку е навистина корисна во домаќинството и во културата на сите народи.
Успешно ја отстранува лошата енергија според многу луѓе и можете да направите амајлија од сол за да ве заштити. Сè што треба да направите е да употребите камена сол, да ја ставите во платнена кеса и да ја именувате за да си отиде злото и да дојде само доброто. Секоја позитивна мантра ќе работи во добра насока.

Можете да го закачите на вашата врата, да го ставите во некој агол од куќата или дури и на полица, но повеќе скриено од сечии очи.
Така ќе го заштитите и исчистите вашиот дом, а солта треба периодично да ја менувате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *