Пресметајте која година ќе ви биде НАЈВАЖНА ВО ЖИВОТОТ: Според нумерологијата, СЕ ШТО САКАТЕ ќе ви се оствари.

Пресметајте која година ќе ви биде НАЈВАЖНА ВО ЖИВОТОТ: Според нумерологијата, СЕ ШТО САКАТЕ ќе ви се оствари.
Треба да ги додадете цифрите од датумот на раѓање на поинаков начин
Според нумерологијата, со помош на неколку бројки можете да ја пресметате најзначајната година во вашиот живот
Верувањата велат дека таа година ќе се случат најголемите промени, но и она што потајно го посакувате долго време.

Еве како да го пресметате и да дознаете кој дел од животот ќе ви биде најважен.
Ако сакате да знаете кои се најважните и најважните години од вашиот живот, треба да пресметате врз основа на вашето раѓање.

На пример, вие сте родени на 9 ноември 1986 година. Треба да ја земете последната цифра од годината на раѓање, нумерички да ги додадете месецот и денот на неа. Додаваш 6+1+1+0+9=17. Додаваме 17 на годината на раѓање 1986 година, добиваме 2003. Ова е првата важна година во вашиот живот. Потоа ја повторуваме операцијата: 3+1+1+0+9=14. 14+2003=2017 г. И така сметате додека не добиете голем број важни години.

Ако собирањето на денот и месецот резултира со број помал од 6, т.е. 1, 2, 3, 4 или 5, тогаш ќе треба да го додадете истиот број на годината на раѓање, еднаков на збирот на цифрите од месецот, денот и последната цифра од годината. Грубо кажано, броите еднаш и секој пат го додавате истиот број. На пример, вие сте родени на 01.12.1999 година. 1+2+0+1=4. Тоа значи дека вашиот личен судбински број е 4 + последната цифра од годината, односно 9. 4 + 9 = 13. Важните години за вас ќе се повторуваат на секои 13 години. 1999+13+13+13 и така натаму: 2012, 2025, 2038 година.

Во тој период можете да очекувате огромни знаци на судбина и промени. Обрнете внимание на сигналите што ви го покажуваат тоа!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *