Најголемото предавство на ЉУБОВТА: „Го сакав, а сега МАЈКА ми го носи неговото БЕБЕ“

Можете ли да замислите како се чувствувала една девојка кога дознала дека нејзината мајка чека дете со своето момче
Најголемото предавство на ЉУБОВТА: „Го сакав, а сега МАЈКА ми го носи неговото БЕБЕ“

Таа го детализираше предавството во видео на нејзиниот канал TikTok, кое оттогаш собра повеќе од 3,8 милиони прегледи, пишува The Sun.

„Откако го слушнав тоа, мојата душа го напушти телото и не бев подготвена за се што следуваше“, рекла жената, позната само како Ванеса. Веста ја дознала додека била на одмор во Мексико додека нејзиното момче престојувало во заедничката куќа. „Се започна кога бев на патување само за девојки во Мексико. Roe v. Wide штотуку беше превртен тоа утро и јас им се јавував на сите жени во мојот живот само за да видам како им е“, објасни таа. Овој закон некогаш го легализираше абортусот.

https://www.tiktok.com/@julesv0923/video/7135865855363288366?embed_source=null_null_null&is_from_webapp=v1&item_id=7135865855363288366&refer=embed&referer_url=www-najzena-rs.translate.goog%2Fispovesti%2Fvesti%2F33396%2Fnajveca-izdaja-ljubavi-volela-sam-ga-a-sada-moja-majka-nosi-njegovu-bebu%2Fvest%3F_x_tr_sl%3Dsr%26_x_tr_tl%3Dmk%26_x_tr_hl%3Dde%26_x_tr_pto%3Dwapp&referer_video_id=7135865855363288366

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *