КАКО ДА ПРИВЛЕЧЕТЕ ПАРИ СО САМО ЕДНА ТЕХНИКА: Нумеролозите тврдат дека тоа е докажано дека функционира

КАКО ДА ПРИВЛЕЧЕТЕ ПАРИ СО САМО ЕДНА ТЕХНИКА: Нумеролозите тврдат дека тоа е докажано дека функционира
Редоследот на броевите 888 во нумерологијата претставува богатство, а со метод кој ја вклучува оваа низа, според нумеролозите, можеме да привлечеме многу пари.
Нумерологијата може да ни каже многу за нашиот живот, комбинацијата на бројки и букви од името може да открие и како секој од нас ќе добие пари.

Бројот 8 во нумерологијата претставува изобилство, богатство, успех како и симбол на бесконечноста. Редоследот на броевите 888 е еден од најсреќните, а според нумеролозите, манифестацијата со користење на овој број носи пари.

Принципот на методот 888 работи слично како и другите методи на манифестација. Сè што треба да направите е да ја поставите вашата конкретна, јасна намера и потоа да ја претворите во кратка, позитивна потврда. Потоа за да визуелизирате одредена намера осум минути секој ден, напишете ја осум пати во форма на потврда, осум дена по ред.

На овој начин можете да се мотивирате да го правите она што навистина го сакате, да се посветите на вашите соништа и да ги остварите. Кога имате сила и енергија што ве поттикнува, можете да ги остварите вашите соништа и да станете подобра верзија од себе.

Методот на манифестација 888 можете да го користите за различни техники на привлекување, па така на пример за остварување на намера со пари, не мора да прецизирате кога и колку пари сакате.
Потоа креирајте афирмации за вашите пари осум пати и повторете ја техниката 8 дена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *