Ништо не е оставено на случајноста: Самиот си организирал „генерална проба“ на својот погреб и платил да плачат по него!

Ништо не е оставено на случајноста: Самиот си организирал „генерална проба“ на својот погреб и платил да плачат по него!Инаку, Миладин е сопственик на кафулето Маза во Бања Лука кое често го посетуваат многу естрадни ѕвезди, меѓу кои и пејачот Саша Матиќ.

Секогаш треба да бидете подготвени , така мислел Бањалуканецот Миладин Јелиќ, попознат како Маза, кога решил да организира „генерална проба“ на својот погреб.

На објавеното видео се гледа како Маза лежи во ископаниот гроб во селото Голеши, а има двајца работници кои „симулираат“ оплакување за него.

– Откако го завршивме гробот, малку се пошегувавме и ручавме. Легнав во гробницата и платив на двајца работници по 100 марки (околу 50 евра) да плачат по мене – изјави Јелиќ.

Инаку, Миладин е сопственик на кафулето Маза во Бања Лука кое често го посетуваат многу естрадни ѕвезди, меѓу кои и пејачот Саша Матиќ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *