Сите го знаеме како РАНДУ од популарната серија „Касандра“: Жените ЛУДУВАА по него, а еве како изгледа денес и што ПРАВИ познатиот актер .

Во серијата „Касандра“ која во 90-тите ја гледаше цела Македонија, секако најпознати се Игњацио и истоимената хероина.

Но, многумина го забележаа и Ранду, фрлач на ножеви кој изведе трик со Касандра во циркусот, бидејќи публиката во неколку наврати го задржа здивот.

Денес, Ранду, или Хенри Сото , воопшто не изгледа како да го познававме додека ја гледавме популарната серија. Сега има 60 години, игра во театар и се занимава со хуманитарна работа.

Сото живее во Венецуела, каде што е роден и е посветен на семејството и на домашните миленици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *