Љубовен хороскоп за ЕСЕН: Еве што им подготвуваат овие ТРИ знаци во блиска иднина

Љубовен хороскоп за ЕСЕН: Еве што им подготвуваат овие ТРИ знаци во блиска иднина
Многумина од нас го сметаат почетокот на есента за нов почеток воопшто
Изворите на среќата ги бараме во новите хоби, како и во влегувањето во нови врски – вклучувајќи ги и романтичните. Дали нашето срце ќе чука побрзо на есен? Или можеби нè очекуваат тешки, но неопходни промени?

Времето кога првите лисја почнуваат да паѓаат од дрвјата, а ние се почесто се криеме во нашите четири ѕида со шолја топол чај, е погодно за размислување. Иако многумина есента ја поврзуваат со нешто сиво и мрачно, таа не мора секогаш да биде така – и секако не во сферата на љубовта. Што не чека во блиска иднина?
Риба

Иако Рибите сакаат да останат во сферата на соништата и имаат одредени потешкотии во донесувањето одлуки, оваа есен ќе се одлучат за чекор кој ќе го одреди статусот на врската која долго време е на работ на лабава и сериозна врска.
Шкорпија

Скорпиите се толку проникливи што понекогаш на другата страна изгледаат премногу интензивни. Оваа есен вреди малку да го промените погледот на светот, бидејќи идниот или сегашниот партнер може да ве задуши со своите здодевни предлози, а тоа не би било добро за вашата врска.
Водолија

Водолиите ја ценат независноста и иако неодамна се откажаа малку за да ја најдат својата сродна душа, на крајот ќе дојдат до заклучок дека не вреди да се преправате дека сте некој што не сте. На крајот на краиштата, врската изградена на недостаток на искреност е осудена на пропаст од самиот почеток.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *