Никогаш не ги фрлајте старите весници: Кога ќе дознаете колку вредат во домаќинството, ќе бидете воодушевени

Никогаш не ги фрлајте старите весници: Кога ќе дознаете колку вредат во домаќинството, ќе бидете воодушевени

Совет кој ќе ви заштеди пари

Сите знаеме дека парчињата лимон се еден од најдобрите лекови против непријатните мириси од фрижидерот. Сепак, постои ефикасен и многу бесплатен начин да се постигне истиот резултат.

Потребен ви е стар весник, а еве како може да ви помогне.
Земете неколку страници стар весник, стуткајте ги и испрскајте ги со вода од шише со распрскувач. Се става на чинија и се става во фрижидер. Весниците се ставаат на чинија за, кога ќе се исушат, да не се залепат на полицата. Оставете го преку ноќ во фрижидер и целиот непријатен мирис ќе исчезне!
Трикот беше добро познат за време на комунистичката ера во Русија, во време на голема сиромаштија.

За непријатни мириси, ефикасни се парчиња ржан леб, ориз, активен јаглен или само исечено јаболко.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *