Погледнете како Новак пееше песна во дует со Хармоникаш(ВИДЕО)

Новак Ѓоковиќ се забавува на свадбата на неговиот брат Ѓорѓе Ѓоковиќ.

Новак Ѓоковиќ е најсреќниот брат на светот денес. Неговиот помлад брат Ѓорѓе Ѓоковиќ застана на лудиот камен, тој и неговата сега веќе сопруга Сашка Веселинов ветија вечна љубов во црквата Свети Марко.
По излегувањето од црквата, младенците и нивните семејства ги чекале музичари, а Новак паднал во транс кога хармоникашот ја отсвирил песната на Ханке Палдум „Ја те песмом зовем“, а заедно со свирачот ја запеале во еден глас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *