Мора да бидат ВНИМАТЕЛНИ до ДЕКЕМВРИ: Овие ЗНАЦИ ќе ги тестира СУДБИНАТА, сите нишки ќе се заплеткаат

Мора да бидат ВНИМАТЕЛНИ до ДЕКЕМВРИ: Овие ЗНАЦИ ќе ги тестира СУДБИНАТА, сите нишки ќе се заплеткаат

Кои хороскопски знаци треба да внимаваат есента 2022 година?
Мора да бидат ВНИМАТЕЛНИ до ДЕКЕМВРИ: Овие ЗНАЦИ ќе ги тестира СУДБИНАТА, сите нишки ќе се заплеткаат
Есенскиот хороскоп посочува дека нè очекуваат два големи астролошки настани – затемнување кое ќе не зафати од 25 октомври до 23 ноември, како и ретроградниот Марс во Близнаците, кој носи разни грешки и конфликти. Марс во Близнаци ќе биде во конфликт со Нептун во Риби додека е во ретроградно движење. Овој аспект особено ќе влијае на Близнаците, Девицата, Стрелецот и Рибите. Мора да бидете внимателни.

Бидете внимателни и преземете мерки на претпазливост. Како што велат: „Оној што е предупреден е вооружен!“. Во исто време, Скорпиите ќе бидат особено ранливи, бидејќи ретроградната фаза на Марс симболично се случува во 8-мата куќа, која е одговорна за кризи и инциденти. Лавовите и водолиите можат да бидат вовлечени во напнати и опасни ситуации од луѓето околу нив, како што се брачниот другар, дете, пријател, па дури и странец. Вреди да бидете повнимателни во интеракцијата со луѓето околу вас, подобро е да научите мирна комуникација. Кога нечии зборови ќе ве повредат, дајте време ситуацијата да се смири и да видите како ќе реагира другата страна, пишува Sensa.
Од крајот на септември и цела есен нè очекува блиска спојка на Сонцето и Венера. Оваа енергија најмногу ќе влијае на нас од 20 до 23 октомври, особено родените во знакот Бик или Вага. Во животот на овие знаци ќе се појават проблеми во врската: ќе ви биде тешко да го разберете партнерот, како и да поправите некои грешки во љубовта кои веќе имале негативни последици. Исто така, во овој период е подобро да ги намалите високите очекувања од партнерот.

Од 18 октомври до 18 ноември Лавовите ќе доживеат тежок период. Есента ќе биде повод луѓето од овој хороскопски знак да внимаваат на своето здравје. Отсуството на Сонцето секогаш силно го погодува Лавот, а ноември е месец кога посебно треба да се внимава на нивото на витамини и имунитетот. Овој пат, поради посебни планетарни влијанија, ноември ќе биде уште поинтензивен.
Есенскиот хороскоп посочува дека нè очекуваат два големи астролошки настани – затемнување кое ќе не зафати од 25 октомври до 23 ноември, како и ретроградниот Марс во Близнаците, кој носи разни грешки и конфликти. Марс во Близнаци ќе биде во конфликт со Нептун во Риби додека е во ретроградно движење. Овој аспект особено ќе влијае на Близнаците, Девицата, Стрелецот и Рибите. Мора да бидете внимателни.

Бидете внимателни и преземете мерки на претпазливост. Како што велат: „Оној што е предупреден е вооружен!“. Во исто време, Скорпиите ќе бидат особено ранливи, бидејќи ретроградната фаза на Марс симболично се случува во 8-мата куќа, која е одговорна за кризи и инциденти. Лавовите и водолиите можат да бидат вовлечени во напнати и опасни ситуации од луѓето околу нив, како што се брачниот другар, дете, пријател, па дури и странец. Вреди да бидете повнимателни во интеракцијата со луѓето околу вас, подобро е да научите мирна комуникација. Кога нечии зборови ќе ве повредат, дајте време ситуацијата да се смири и да видите како ќе реагира другата страна, пишува Sensa.

Од крајот на септември и цела есен нè очекува блиска спојка на Сонцето и Венера. Оваа енергија најмногу ќе влијае на нас од 20 до 23 октомври, особено родените во знакот Бик или Вага. Во животот на овие знаци ќе се појават проблеми во врската: ќе ви биде тешко да го разберете партнерот, како и да поправите некои грешки во љубовта кои веќе имале негативни последици. Исто така, во овој период е подобро да ги намалите високите очекувања од партнерот.
Од 18 октомври до 18 ноември Лавовите ќе доживеат тежок период. Есента ќе биде повод луѓето од овој хороскопски знак да внимаваат на своето здравје. Отсуството на Сонцето секогаш силно го погодува Лавот, а ноември е месец кога посебно треба да се внимава на нивото на витамини и имунитетот. Овој пат, поради посебни планетарни влијанија, ноември ќе биде уште поинтензивен.

Најтешкиот период за Лавот ќе започне на 3 ноември, со пик од 6 до 7 ноември. Овој пат ќе ги поттикне Лавовите да се сомневаат во себе, да обрнат внимание на своите стравови кои длабоко во себе ги потиснале. Последниот месец од есента ги поттикнува да се потопат, да се посветат на својата внатрешна состојба. Настаните и чувствата кои ќе се појават деновиве во голема мера ќе бидат поврзани со семејните приказни. За да ја задржите поранешната самодоверба, ќе ви треба поддршка од блиски и лични односи – тешко ќе можете сами да донесувате одлуки.
Нè очекува уште еден значаен настан – затемнувањето на Сонцето на 25 октомври. Тука доаѓаат засилени страсти, особено за Лавовите. Лавот и Вагата треба да бидат исклучително внимателни: избегнуваат да носат важни одлуки и да прават непромислени потези. Клучната тема на затемнувањето се односите, сојузите, дипломатијата. Затемнувањето ќе влијае на ситуацијата во личните односи, ќе открие нерешени конфликти и договори.

Двете недели од 25 октомври до 8 ноември ќе донесат клучни лекции за односите за Овенот и Вагата. За време на периодот на затемнување, важно е да избегнете големи чекори и промени во однос на партнерството и бракот. Ваквите постапки ќе имаат негативно влијание во иднина. Овенот и Вагата во последните денови од ноември треба да се фокусираат најмногу на финансиите, да избегнуваат отпад.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *