„Го посвоив детето на сестра ми, а после СЕДУМ години добив НОЖ ВО ГРБОТ“: исповед на жена чии добри намери се претворија во ПЕКОЛ

„Го посвоив детето на сестра ми, а после СЕДУМ години добив НОЖ ВО ГРБОТ“: исповед на жена чии добри намери се претворија во ПЕКОЛ

Жената која го посвоила бебето на својата сестра се нашла во страшна ситуација, бидејќи истата таа сестра барала детето да и се „врати“.
Една анонимна жена неодамна објави застрашувачка приказна на Редит во која објаснува дека пред седум години со најдобра намера го посвоила детето на нејзината сестра откако било ставено на посвојување.

– Неплодна сум и знаев дека не можам да имам деца, па кога мојата помлада сестра одеднаш забремени на 18 години и рече дека ќе го даде бебето на посвојување, решив да ја посвојам – напиша таа на Редит.
– Забременила случајно откако ноќта ја поминала со маж кој не го познавала, а кога се породила и добила девојче, не знаела како да го најде и да го контактира.

Така анонимната легално го посвоила бебето и случајно завршила со мажот кој бил татко на девојчето.
Таа објасни: “Мојата сестра налета на него во клубот и му кажа сè. Го запознав и тој веднаш стапи во контакт со ќерка ми, тој човек сега ми е сопруг веќе седум години”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *