Се огласи Бакингемската палата: Објавено кога кралицата Елизабета ќе биде погребана

Се огласи Бакингемската палата: Објавено кога кралицата Елизабета ќе биде погребана
Погребот ќе се одржи во Вестминстерската опатија

Погребот на кралицата Елизабета Втора ќе се одржи во понеделник на 19 септември, соопшти Бакингемската палата.
Погребот ќе се одржи во Вестминстерската опатија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *