ВРЕМЕТО И ЧАСОТ НА РАЃАЊЕ ОДРЕДУВААТ: Со каков карактер сте дојдени на свет.. Од 08 – 10 часот шармери, а од…

ВРЕМЕТО И ЧАСОТ НА РАЃАЊЕ ОДРЕДУВААТ: Со каков карактер сте дојдени на свет.. Од 08 – 10 часот шармери, а од…Не ни знаевте дека сте „ѕвездена“ личност

Не е важно дали сте родени наутро, попладне или доцна навечер…

Подобро ќе разбереме некои од нашите постапки, ставови и расположенија ако ја знаеме нумеричката вибрација на часот на нашето раѓање.

Како што секој ден од месецот има свои нумерички вибрации, така и секој час од денот има одредена астролошка фреквенција, која на многу начини влијае на осцилациите на нашиот биоенергетски полнеж.

Од 24:00 до 02:00 часот се раѓаат најљубопитните и најистражливите луѓе.

Од 02:00 до 04:00 часот се раѓаат многу вредни луѓе, цврсто ориентирани кон материјалот.

Од 04:00 до 06:00 часот се раѓаат храбри луѓе, кои можат да поминат низ сите препреки, имаат способност да водат.

Од 06:00 до 08:00 часот се раѓаат мистици и луѓе со добра духовна организација, тие поседуваат посебна способност за емпатија.

Од 08:00 до 10:00 часот се раѓаат хуманисти и многу шармантни луѓе.

Од 10:00 до 12:00 часот се раѓаат активни луѓе, кои сакаат да го променат светот, да го подобрат. Амбицијата не им е туѓа.

ОСТАВЕТЕ НИ КОМЕНТАР ВИЕ ВО КОЈА ГРУПА СПАЃАТЕ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *