Овој ТРИК сигурно ќе ве воодушеви: Додајте го ОВА во вашата правосмукалка и целата куќа ќе ви мириса цел ден

Овој ТРИК сигурно ќе ве воодушеви: Додајте го ОВА во вашата правосмукалка и целата куќа ќе ви мириса цел ден
Сите жени кои го пробаа беа воодушевени

Овој ТРИК сигурно ќе ве воодушеви: Додајте го ОВА во вашата правосмукалка и целата куќа ќе ви мириса цел ден.Сигурно ќе се чувствувате поудобно кога собата во која често престојувате има пријатен воздух. А дали знаевте дека правосмукалката и омекнувачот можат да ви помогнат во тоа, а постапката е полесна отколку што можете да замислите.

Една корисничка на TikTok по име Марлин покажа како користи правосмукалка за да направи нејзиниот дом да мириса убаво.

Трикот е да ја отворите правосмукалката, да го извадите филтерот и да го испрскате со освежувач, па повторно да го вратите во правосмукалката.

Додека ја вакумирате куќата, свеж и пријатен мирис ќе се шири низ вашиот дом.

Коментарите за овој трик беа различни, од жени кои не знаеја дека филтерот може да се отстрани, до оние кои беа целосно воодушевени од идејата и рекоа дека дефинитивно ќе го користат овој трик.

– Ова навистина помага, ставив неколку капки есенцијално масло на филтерот и навистина прави чуда. Имам кучиња и куќата постојано мириса на нив – беа само дел од коментарите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *