Наскоро ќе започне РЕТРО Меркур кој особено ќе ги погоди овие ТРИ хороскопски знаци: Можни огромни парични ЗАГУБИ, не земајте КРЕДИТИ од никого!

Наскоро ќе започне РЕТРО Меркур кој особено ќе ги погоди овие ТРИ хороскопски знаци: Можни огромни парични ЗАГУБИ, не земајте КРЕДИТИ од никого!

Астролозите не предупредуваат и не велат да размислите пред да донесете каква било одлука во овој период
Влијанието на ретроградниот Меркур најмногу ќе го почувствуваат три хороскопски знаци, па во наредниот период ги очекуваат бројни неволји и животни предизвици.

Овен
Овенот го очекува бура во следниот период, а сите работни недостатоци и стари долгови (во секоја смисла на зборот) ќе испливаат на површина. Припадниците на овој знак ќе бидат многу нервозни во текот на септември, обврските ќе ги задушат и практично ќе им биде невозможно да го остварат она што го замислиле.

Дури и проблемите на другите некако ќе бидат испреплетени со нивните. Во наредниот период Овен не смее да се пренапорува, туку мора да им го даде потребниот одмор за нивното тело и ум.

Рак

Периодот што доаѓа нема да биде лесен за Раковите, бидејќи работните и семејните проблеми ќе ги обземат од сите страни. Поради сето горенаведено, Раковите ќе се чувствуваат како да им кажувате да се приврзат за нив. Совет до Раковита во овие несреќни околности е да му го покаже најдоброто од себе, што ќе биде добар залог за во иднина. Последните денови од септември ќе донесат одредено смирување на ситуацијата, што ќе им даде сила навреме да ги надминат сите предизвици.

Раковите ќе изгубат пари, ќе добијат и повторно ќе ги загубат, но не смеат да губат срце. Ова се лекциите кои добро ќе се исплатат во иднина.

Вага

За Вагите, септември 2022 година подготвува бројни препреки, па затоа мора да бидат психички подготвени за тоа. Нека се држат настрана од ветувања кои по никоја цена не можат да ги исполнат, како и од ширење непроверени информации. Единствениот начин да се заштитите од ретроградниот Меркур во нивниот знак е барем тројно да ја проверите секоја информација што ќе им се појави. Во никој случај не се препорачува да се инвестира во нешто важно сега, заеми или кредит.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *