(Видео) Крцкави стапчиња со сирење од тава: Брзо се подготвуваат, им успеваат и на почетници

(Видео) Крцкави стапчиња со сирење од тава: Брзо се подготвуваат, им успеваат и на почетници
Солените грицки, иако се достапни и во маркетите и во пекарниците, се многу повкусни кога ќе излезат од вашата кујна.

Овој рецепт за стапчиња се подготвува многу брзо, состојките се едноставни и евтини, а не е потребна голема умешност во кујната.

Ова коктел-пециво можат да го подготват и почетници во кујната и со него да ги израдуваат своите домашни или ненајавени гости…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *