ВИДЕО: Кобилата често исчезнуваше, сопственикот се изненади кога ја постави камерата

ВИДЕО: Кобилата често исчезнуваше, сопственикот се изненади кога ја постави камерата
Маре Мариска не еднаш ги излудуваше своите сопственици. Не затоа што прави нешто многу лошо, туку затоа што често исчезнува, објави порталот „Новизивот“.

Сопствениците биле повеќе збунети кога тоа се случило бидејќи немале друг избор – земете ја камерата, оддалечете се малку подалеку и фотографирајте што се случува.

Мило ми е што Мариска е многу добра во отварање брави.

Девојката може да отвори која било врата и да оди каде сака.Барем знаат дека никој не се обидува да го украде.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *